EUROLEAGUE

Φενέρμπαχτσε: "Κανείς δεν μας έχει ενοχλήσει για τον Γιαν Βέσελι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία μέρα μετά το δημοσίευμα της Sport, ο Γιαν Βέσελι έδωσε κανονικά το "παρών" στην πρώτη της Φενέρμπαχτσε, ο αντιπρόεδρος της οποίας έβαλε οριστικά τέλος στη φημολογία αποχώρησής του από την Κωνσταντινούπολη.

Η Sport "έβαλε φωτιά" το απόγευμα της Πέμπτης 6 Αυγούστου, εξηγώντας πως ο Γιαν Βέσελι είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρηση από τη Φενέρμπαχτσε, με προορισμό την Μπαρτσελόνα. Μία μέρα μετά όμως, ο 30χρονος σέντερ βρέθηκε κανονικά στην "πρώτη" της τουρκικής ομάδας, κι όπως εξήγησε ο αντιπρόεδρός της, ουδέποτε τέθηκε θέμα διαζυγίου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Λίγο μετά την έναρξη της πρώτης φετινής προπόνησης της Φενέρμπαχτσε, ο Σεμίχ Οζσόι εξήγησε πως " κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για τον Γιαν (Βέσελι). Ήμουν μαζί του πριν από μερικά λεπτά. Είναι ικανοποιημένος με τη ζωή εδώ. Από καιρό σε καιρό, τέτοιες ειδήσεις προκύπτουν συνέχεια για τους παίκτες. Δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπήρξε κάποιο αίτημα προς εμάς. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να αισθάνονται άνετα".

Όσο για το γεγονός πως το μπάτζετ μειώθηκε σημαντικά, με τη Φενέρμπαχτσε να μετρά σημαντικές αποχωρήσεις, όπως αυτές των Κώστα Σλούκα και Λουίτζι Ντατόμε; " Το μπάτζετ μειώθηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περιορίστηκε η ποιότητα της ομάδας. Κάναμε καλύτερες συμφωνίες, όλες οι συνθήκες αξιολογήθηκαν σε κάθε περίπτωση. Περιορίστηκαν τα χρήματα που θα δίνουμε σε μισθούς, όχι όμως οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες μας. Για την ακρίβεια, από πέρσι σχεδιάζαμε να προβούμε σε μείωση του μπάτζετ, αλλά φέτος προχωρήσαμε περισσότερο σε αυτό το πλάνο" απάντησε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ