Ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και την πρόκληση που έχει εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία του με τη Φενέρμπαχτσε έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της τουρκικής ομάδας.

ADVERTISING

Ο 48χρονος τεχνικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πρόκληση που έχει στην καριέρα του. "Πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος που ανήκω στην στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ευκαιρία. Γνωρίζω καλά την ιστορία και την παράδοση που έχει η Φενέρμπαχτσε. Επίσης έχει έναν πολύ μεγάλο πυρήνα φιλάθλων σε όλο τον κόσμο" υπογράμμισε αρχικά ο Σέρβος προπονητής, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: "Η Φενέρμπαχτσε είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Νιώθω μεγάλη ευθύνη για τους φίλους της ομάδας και τους ανθρώπους που μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναλάβω αυτό το σημαντικό εγχείρημα.

ADVERTISING

Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω τις ικανότητές μου, τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρω ότι οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε αγαπούν το τμήμα μπάσκετ. Γι’ αυτό, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να τους κάνω χαρούμενος, κατακτώντας τρόπαια".