EUROLEAGUE

Λοβέρν: "Είχα συμβόλαιο με τους Spurs, ήθελα να παίξω στην Φενέρμπαχτσε"

San Antonio Spurs center Joffrey Lauvergne (77) dribbles the ball during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Tuesday, March 27, 2018, in Washington. The Wizards won 116-106. (AP Photo/Nick Wass)
San Antonio Spurs center Joffrey Lauvergne (77) dribbles the ball during the second half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Tuesday, March 27, 2018, in Washington. The Wizards won 116-106. (AP Photo/Nick Wass) AP PHOTO/NICK WASS

Ο Τζόφρι Λοβέρν δήλωσε πως αν και είχε συμβόλαιο με τους Spurs ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη, με την πρόταση της Φενέρμπαχτσε να τον καλύπτει απόλυτα.

Ο Τζόφρι Λοβέρν περνούσε καλά στους Spurs. Στην Ευρώπη όμως φαίνεται ότι περνάει καλύτερα, για αυτό και όταν έλαβε την πρόταση της Φενέρμπαχτσε δεν το σκέφτηκε καθόλου.

Μιλώντας στο Fenerbahce TV ο Γάλλος φόργουορντ/σέντερ παραδέχθηκε ότι ενθουσιαστήκε όταν δέχθηκε την πρόταση της πρωταθλήτριας Τουρκίας: " Είχα συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τους Spurs (σ.σ οι Spurs είχαν team option στο συμβόλαιό του). Όταν όμως δέχθηκα την πρόταση της Φενέρμπαχτσε ήμουν ενθουσιασμένος. Ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη και ήθελα να παίξω για την Φενέρμπαχτσε. Δέχθηκα την πρόταση χωρίς να το σκεφτώ. Αν πάντως η Φενέρμπαχτσε δε μου έκανε πρόταση, τότε μάλλον θα έμενα στους Spurs".

Ακολούθως ο Λοβέρν δήλωσε για τις πρώτες του μέρες στη νέα του ομάδα: " Όλα είναι όμορφα εδώ. Οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι σαν του ΝΒΑ. Οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες επειδή ήμουν εκτός προπονήσεων από τον Απρίλιο. Έκανα ατομικές προπονήσεις, αλλά δεν ήταν το ίδιο, είναι διαφορετικό να δουλεύεις με ομάδα".

Αναφερόμενος τέλος στην θέση που προτιμάει να παίζει, τόνισε ότι είναι ανοιχτός σε... ολα: " Τα τελευταία 5-6 χρόνια έχω δουλέψει με 5-6 διαφορετικές ομάδες και προπονητές. Όλοι περίμεναν διαφορετικά πράγματα από μένα. Βελτιώθηκα σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Μπορώ να παιξω 3, 4 ή 5. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα μου ζητηθεί".

AP Photo/Nick Wass

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ