ΜΠΑΣΚΕΤ

Νοσοκομείο η Φενέρμπαχτσε πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Νοσοκομείο η Φενέρμπαχτσε πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ
EUROKINISSI

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς άφησε τρεις παίκτες εκτός δωδεκάδας για το ματς της Φενέρμπαχτσε με την Πινάρ Καρσίγιακα και στη διάρκειά του έχασε ακόμη δύο, λίγες μέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Σλούκας κι ο Γιαν Βέσελι έμειναν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Πινάρ Καρσίγιακα ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ωστόσο ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είδε και νέα εμπόδια να μπαίνουν στο δρόμο του για το ΟΑΚΑ και το ματς της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό .

Πλην των Σλούκα - Βέσελι, τραυματισμό αντιμετωπίζει και ο Μελίχ Μαχμούτογλου, ενώ στη διάρκεια του αγώνα με την Καρσίγιακα ακόμα δύο παίκτες, ένας περιφερειακός κι ένας ψηλός. Ο Μάρκο Γκούντουριτς γύρισε το πόδι του και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, ενώ το ίδιο συνέβη με τον Αχμέτ Ντουβερίογλου. Μαζί κάθισαν στην άκρη του πάγκου της ομάδας τους, με το ιατρικό team να τοποθετεί πάγο στα πόδια τους.

Και οι πέντε (Σλούκας, Μαχμούτογλου, Γκούντουριτς, Βέσελι, Ντουβερίογλου) θα κάνουν αγώνα δρόμου για να αγωνιστούν στο ματς της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague 2018/19 , με τον Ομπράντοβιτς να ελπίζει πως θα τους έχει όλους στη διάθεσή του, ή έστω τους περισσότερους εξ' αυτών.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη (80-72), με τον Μπόμπι Ντίξον να σκοράρει 18 πόντους με τέσσερα τρίποντα, τον Ζοφρέ Λοβέρν να έχει 18 πόντους με 8/12 δίποντα, τον Νίκολα Κάλινιτς να σταματά στους 21 πόντους με 8/9 σουτ και το ροτέισον να βγαίνει με φοβερή δυσκολία καθώς οι Μέλι, Κάλινιτς, Λοβέρν έπαιξαν από 36 λεπτά ο κάθε ένας. Στους 29 πόντους σταμάτησε ο Ασέμ Μάρεϊ (13/15 δίποντα, 13 ριμπάουντ), που ξεχώρισε από την Καρσίγιακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ