EUROLEAGUE

Ντατόμε για Ομπράντοβιτς: "Από το fuck you, στην κατάκτηση της EuroLeague"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ανάρτηση του Λουίτζι Ντατόμε στο Instagram για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και η τεράστια ευγνωμοσύνη στο πρόσωπό του.

Ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε υποκλίνονται στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για τα όσα τους πρόσφερε τα χρόνια που συνεργάστηκαν στην τουρκική ομάδα. Ο Ιταλός γκαρντ Λουίτζι Ντατόμε χρησιμοποίησε το Instagram για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον Σέρβο τεχνικό.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

" Τι ταξίδι! Περήφανος που ήμουν ένας από τους παίκτες σου αυτά τα χρόνια. Για μένα που μεγάλωσα παρακολουθώντας τα καλύτερα χρόνια του Παναθηναϊκού, το να έχω παίξει σε αυτό το επίπεδο και να έχουμε κερδίσει μαζί 9 τίτλους, κάνει την κατάσταση πιο γλυκιά. Είμαι ευγνώμων για κάθε μέρα που περάσαμε μαζί, από το “άντε γ@μ@σ@ στο τάιμ άουτ, μέχρι την κατάκτηση της EuroLeague. Τα τρόπαια φέρνουν σκόνη, οι αναμνήσεις διαρκούν για πάντα".

Το απίστευτο ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς και τα... γαλλικά του Σέρβου στα οποία αναφέρεται ο Ντατόμε συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της σεζόν 2019-20 που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Σε ένα τάιμ άουτ ο Σέρβος προπονητής όντας έξαλλος κυρίως με τους Ντατόμε και Μαχμούτογλου τους έκραξε λέγοντας: “Καλά παιδιά, είστε καλά παιδιά ναι! Άντε γ@μ...τε όλοι σας, άντε γ@μ...τε! Ντροπή σας! Άντε γ@μ.... Τζίτζι Ντατόμε, εντάξει; Ντροπή σου! Κι εσύ Μαχμούτογλου".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ