EUROLEAGUE

Ντατόμε: Μπαίνει στο χειρουργείο, αλλά θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο

Ντατόμε: Μπαίνει στο χειρουργείο, αλλά θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο
EUROKINISSI

Ο Τζίτζι Ντατόμε αποκάλυψε πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ωστόσο δεν πρόκειται να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 (31/08 έως 15/09).

Ο Τζίτζι Ντατόμε ήταν από τους παίκτες που δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τη Φενέρμπαχτσε στους τελευταίους μήνες της σεζόν λόγω τραυματισμού. Όπως ο Βέσελι και ο Λοβέρν. Ο Ιταλός φόργουορντ έγραψε ένα post στο Facebook με το οποίο έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και παράλληλα αποκάλυψε πως θα κάνει επέμβαση, αλλά θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 της Κίνας (από 31/08 έως 15/09).

Το post του Ιταλού φόργουορντ:

" Ακόμα μία χρονιά στα βιβλία. Λοιπόν, για πρώτη φορά έπειτα από 4 χρόνια τελειώσαμε τη χρονιά με απογοητευτικό τρόπο στην Τουρκία. Το να χάνεις στους τελικούς, πάντα πονάει. Και ξέρουμε πως είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών σημαντικών παικτών, χάσαμε και τον ρυθμό μας εξαιτίας των τραυματισμών ή από τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής και είχαμε και κάποιες άσχημες ήττες. Αλλά αυτό είναι κομμάτι της ζωής, κομμάτι του αθλητισμού και ποτέ δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και άλλοθι. Ποτέ δεν θα το κάνουμε αυτό. Γι’ αυτό πρέπει να συγχαρούμε την Εφές και τους παίκτες της για τη σπουδαία σεζόν που είχαν.

Όλοι μας, πέρα από τη μαχητικότητα και τη σκληράδα που δείξαμε, ξέρουμε πως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε.

Πρώτα από όλα, θα έχω μία επέμβαση καθαρισμού (αρθροσκόπηση γόνατος). Κάτι που πρέπει να γίνει για να είμαι καλύτερα την επόμενη χρονιά. Μετά από αυτό, θα φροντίσω το σώμα μου για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την επόμενη σεζόν.

Final 4 στη EuroLeague, πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της EuroLeague (με ρεκόρ σε νίκες με τη νέα μορφή), Κύπελλο Τουρκίας, φιναλίστ του Πρέσιντεντ Καπ και φιναλίστ τουρκικού πρωταθλήματος. Αν το δεις ξανά, είναι μία αρκετά καλή σεζόν. Αν, όμως, όλοι είμαστε απογοητευμένοι, αυτό δείχνει πως ο πήχης θα ανέβει πιο ψηλά. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, με αυτούς τους ανθρώπους. Αγαπητοί φίλαθλοι, ήσασταν καταπληκτικοί και το τελευταίο μας εντός έδρας ματς είναι ο καθρέφτης αυτής της στήριξης. Όπου κι αν πάω στην Πόλη νιώθω σαν το σπίτι μου λόγω της αγάπης που πάντα μου δείχνετε. Είστε το... καύσιμό μας!"

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ