EUROLEAGUE

Ο Ουίλμπεκιν "φούντωσε" τις φήμες για Φενέρμπαχτσε

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - DARUSSAFAKA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του Σκότι Ουίλμπεκιν έχει συνδεθεί με τη Φενέρμπαχτσε, με μια ατάκα του 25χρονου γκαρντ να βάζει... νερό στον μύλο των φημών για το μέλλον του.

Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει για τουλάχιστον έναν περιφερειακό πρώτης γραμμής, κι όπως είναι λογικό έχει γραφτεί κάθε μεγάλο όνομα που κυκλοφορεί στην αγορά. Από τον Μάλκολμ Ντιλέινι και τον Μίλος Τεόντοσιτς στον Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος βέβαια έχει ένα μεγάλο "συν": λογίζεται ως γηγενής!

Ο 25χρονος γκαρντ πήρε στα χέρια του πριν από μερικές εβδομάδες το τουρκικό διαβατήριο, μπορεί να παίξει από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ως γηγενής στη BSL και -εκτός αυτού- συμμετέχει στην προετοιμασία της Τουρκίας για το "παράθυρο" του καλοκαιριού. Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης που έκαναν οι γείτονες, ο ίδιος εξήγησε πως " όταν μου έγινε η πρόταση, απάντησα θετικά δίχως να το σκεφτώ δεύτερη φορά. Παίζω τρία χρόνια εδώ, η Τουρκία είναι το δεύτερο σπίτι μου. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, θέλουν να δώσω ό,τι καλύτερο έχω και γι αυτό θα προσπαθήσω".

Αυτό που είχε ακόμη μεγαλύτερη αξία απ όσα είπε, αφορούσε στη Φενέρμπαχτσε. " Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το μέλλον μου. Η Φενέρμπαχτσε είναι ένας μεγάλος και επιτυχημένος σύλλογος. Όλοι θέλουν να παίξουν σε μια τέτοια ομάδα", σημείωσε χαρακτηριστικά. Η παραμονή του στην Νταρουσάφακα συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, ειδικά από την στιγμή που αποχώρησε από τον πάγκο της τουρκικής ομάδας ο Ντέιβιντ Μπλατ, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι έτοιμος να τον "αρπάξει".

Όπως άλλωστε αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μπόμπι Ντίξον στην εθνική ομάδα των γειτόνων, μπορεί να κάνει το ίδιο στη Φενέρμπαχτσε.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ