ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σλούκας "τρέχει" για να προλάβει να είναι έτοιμος με Παναθηναϊκό

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Σλούκας θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της EuroLeague στις 7 Δεκεμβρίου.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στον προσαγωγό δεν άφησαν τον Κώστα Σλούκα να αγωνιστεί στον χθεσινό αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη για την 10η αγωνιστική της EuroLeague , κάτι που πάντως δεν στοίχισε στην πρωταθλήτρια Τουρκίας που πήρε μεγάλη νίκη με 84-65 . Οι ίδιες ενοχλήσεις ωστόσο ενδέχεται να του στοιχίσουν και την συμμετοχή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης (7/12)

Ο διεθνής γκαρντ εκτός απροόπτου πολύ δύσκολα θα πάρει μέρος στον αγώνα με την Καρσίγιακα (4/12) για το τουρκικό πρωτάθλημα, στοχεύοντας να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους "πράσινους". Προς το παρόν πάντως δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο ότι θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την φετινή σεζόν ο Σλούκας έχει 12.4 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, όντας ο δεύτερος σκόρερ (πίσω από τον Βέσελι) και πρώτος πασέρ της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ