ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Το σχόλιο του Σλούκα για το ξέσπασμά του

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πρώτα χειροκροτήθηκε, στη συνέχεια "καθάρισε" τον Ολυμπιακό, πανηγύρισε, αποδοκιμάστηκε έντονα και στο τέλος της βραδιάς ο Κώστας Σλούκας ξεκαθάρισε τα πράγματα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Ήταν για ακόμα μία φορά ο ηγέτης της Φενέρμπαχτσε. Ήταν και αυτός που "καθάρισε" τον Ολυμπιακό , με έξι σερί πόντους από τρεις βολές και τρίποντο από την κορυφή. Ο Κώστας Σλούκας μετέτρεψε το 69-67 στο 69-73 στο 39', πανηγύρισε έξαλλα το μεγάλο του σουτ, αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της πρώην του ομάδας που τον είχε χειροκροτήσει πριν το τζάμπολ και στα αποδυτήρια του ΣΕΦ μάλλον κατάλαβε πως ήταν καλό να δώσει μια εξήγηση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις άνευ λόγου.

" Ίσως παραφέρθηκα λίγο, είμαι όμως ενθουσιώδης άνθρωπος. Σέβομαι τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, δυστυχώς όμως είμαστε και αντίπαλοι για 40 λεπτά" ήταν το σχόλιο του Έλληνα σταρ της Φενέρμπαχτσε στην κάμερα των καναλιών Novasports, πριν κλείσει τις δηλώσεις του λέγοντας πως: " Νιώθω όλο και καλύτερα στην ομάδα, προπονητής και συμπαίκτες με εμπιστεύονται". Ο Σλούκας ολοκλήρωσε τη βραδιά με 20 πόντους από 5/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 7/7 βολές, ενώ γέμισε τη στατιστική του με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 33:51.

Ο Κώστας Σλούκας εν συνεχεία μίλησε σε όλους τους εκπροσώπους του Τύπου και τοποθετήθηκε εκ νέου για το συγκεκριμένο ζήτημα: "Η ομάδα κέρδισε με ένα μεγάλο τρίποντο που θα μπορούσε να βάλει κάποιος άλλος. Σίγουρα, το παράκανα λίγο με την αντίδρασή μου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σέβομαι τον Ολυμπιακό. Εκτός από αυτό, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνούν ο κόσμος και όλοι, είναι πως για 40 λεπτά δυστυχώς είμαι αντίπαλος με τον Ολυμπιακό. Εκείνη την στιγμή που βγήκε αυτή η αντίδραση, γιατί ήξερα πως είναι ένα μεγάλο τρίποντο και από εκεί και πέρα γνωρίζετε την συνέχεια".

Για το γεγονός ότι πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε: "Προσθέστε το στην προηγούμενη απάντησή μου. Όποτε έρχομαι εδώ, είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Απόψε χαιρόμαστε, γιατί πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Επίσης, να πω χαιρόμαστε πάρα πολύ για τον Βέσελι, του οποίου η σύζυγος γέννησε ένα αγοράκι. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Δεν ήταν μαζί μας, αλλά του αφιερώνουμε τη νίκη".

Επίσης, αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες και στο ξέσπασμά του, είπε: "Να το ξεκαθαρίσουμε. Ο κόσμος μπορεί να κρίνει, να χειροκροτεί και να αποδοκιμάζει. Αυτό δεν με επηρεάζει. Θέλω να κάνω την δουλειά μου. Όπως είπα πριν για 40' είμαι αντίπαλος με τους παλιούς μου συμπαίκτες. Παίζω για να κερδίσω. Κανείς δεν παίζει για να χάσει. Είχα ένα ξέσπασμα, γιατί έβαλα ένα σημαντικό τρίποντο που έκρινε το παιχνίδι".

Σχετικά με τον ρόλο του στην Φενέρ και το πόσο έχει δουλέψει για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, είπε: "Το έχω πει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις. Δεν είμαι φιλοχρήματος, αλλά φιλόδοξος. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι και χρονιά να βελτιώνομαι".

Επίσης, ο 28χρονος γκαρντ παρατήρησε πως "παίζαμε χωρίς τον καλύτερό μας παίκτη (σ.σ. τον Βέσελι) κι έπρεπε να αντιδράσουμε. Νομίζω πως το κάναμε. Είναι η πρώτη μας νίκη στο ΣΕΦ, όσο είμαι στην ομάδα. Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα και ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Χαίρομαι για τη νίκη της ομάδας μου και συνεχίζουμε".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ