EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Δεν αλλάζω τέσσερα χρώματα την ώρα του αγώνα, μόνο... δύο"

Ομπράντοβιτς: "Δεν αλλάζω τέσσερα χρώματα την ώρα του αγώνα, μόνο... δύο"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρουσιάστηκε πιο χαλαρός απ ό,τι τον έχουμε συνηθίσει σε συνέντευξη που έδωσε στην Τουρκία, αφού απάντησε για τα... χρώματα που αλλάζει εν ώρα αγώνα, το πόσο διαφορετικός είναι στην προσωπική του ζωή και τον παίκτη με τον οποίο είναι πιο δεμένος (VIDEO).

Δύο νίκες πριν κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα στην BSL, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε μια αρκετά πρωτότυπη συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας. Δεν απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφου, αλλά σε αυτές του απλού κόσμου, ο οποίος ζητούσε να μάθει διάφορα πράγματα για τον άνθρωπο που οδήγησε τη Φενέρμπαχτσε στην κορυφή της Ευρώπης πριν από ένα χρόνο. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας δεν δίστασε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που του τέθηκε, με αρκετές εξ αυτών να είναι αρκετά διαφορετικές απ ότι έχουμε συνηθίσει.

Για αρχή, ρωτήθηκε για τα... τέσσερα χρώματα που αλλάζει την ώρα των αγώνων. Απάντησε πως " μου κάνει εντύπωση να λένε για τέσσερα χρώματα, γιατί είναι δύο (γελάει). Όλος ο κόσμος μιλάει γι αυτό. Έτσι είναι το παιχνίδι, δεν μπορώ να το ελέγξω. Είμαι προπονητής και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Αν αλλάζω χρώμα, είναι για το παιχνίδι".

Όταν μάλιστα ένας φίλαθλος ανέφερε πως το μόνο που θέλει είναι να τον δει να χαμογελάει, εξήγησε πως " είναι αστείο αυτό (γελάει). Η εικόνα που υπάρχει για μένα στα παιχνίδια είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ισχύει στην προσωπική μου ζωή. Έχω στιγμές που γελάω αρκετά και απολαμβάνω με τους φίλους και την οικογένειά μου. Άλλο η δουλειά, άλλο η προσωπική ζωή".

Σε τοποθέτηση για το ότι θα μπορούσε να κοουτσάρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Φενέρμπαχτσε, απάντησε: " Δεν είναι έτσι ακριβώς. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, είναι ένα άθλημα που έχει μεγάλη παράδοση στη χώρα μου, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι προπονητής σε ποδοσφαιρική ομάδα".

Όσο για τον παίκτη με τον οποίο έχει πιο ιδιαίτερη σχέση φέτος; " Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον Νικολό Μέλι, όλοι το ξέρουν και το κατανοούν αυτό. Το ξέρει κι αυτός. Δεν είναι αλήθεια ότι στην ώρα του αγώνα μιλάω μόνο σε αυτόν. Είμαι πολύ περήφανος γι αυτό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δείτε το VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ