EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Εγώ αποφάσισα να μην παίξει ο Λοβέρν"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πως ήταν δική του απόφαση να μην βρίσκεται ο Ζοφρί Λοβέρν στη δωδεκάδα για το παιχνίδι με τη Βαλένθια, αφού ο έμπειρος ψηλός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η Φενέρμπαχτσε έζησε για ακόμη μία φορά ένα απογοητευτικό φινάλε, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βαλένθια. Αυτοκτόνησε στο Ulker Sports Hall, από το +7 στο 1'18'' για το τέλος της παράτασης, και έφτασε τις τέσσερις σερί ήττες στην EuroLeague.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε πως " ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Κάναμε λάθη στο τέλος και χάσαμε. Είμαι χαρούμενος από το πώς αγωνίστηκαν οι παίκτες μου στην άμυνα, πήραν σωστές αποφάσεις, κατάφεραν να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί είχαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παλέψαμε όμως μέχρι το τέλος".

Το... ζουμί των δηλώσεών του βέβαια δεν αφορούσε στο παιχνίδι, αλλά στην απουσία του Ζοφρί Λοβέρν από τη δωδεκάδα. Ο έμπειρος ψηλός δεν ήταν μεταξύ των επιλογών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την αποψινή αναμέτρηση, γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα, ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε εξήγησε πως " εγώ αποφάσισα να μείνει εκτός και να μην αγωνιστεί απόψε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ