EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Όλοι ξέρουν πόσο σκληρά έχει δουλέψει ο Σπανούλης"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απέφυγε να συγκρίνει τον Βασίλη Σπανούλη με τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που έβγαλε και στη συνέντευξη Τύπου το καπέλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού για το ιστορικό επίτευγμά του.

Τον χειροκρότησε στο παρκέ , τον αποθέωσε και στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς συνεχάρη τον Βασίλη Σπανούλη για το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague και απέφυγε, όταν ρωτήθηκε, να συγκρίνει τον ηγέτη του Ολυμπιακού με τον Δημήτρη Διαμαντίδη λέγοντας πως " αυτή είναι μια συζήτηση που γινόταν πριν από πολλά χρόνια".

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

" Ήταν το πρώτο ματς για το 2020 και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Είχαμε προβλήματά μας, όμως παίξαμε καλά και αντιδράσαμε σωστά. Σουτάραμε εξαιρετικά, όμως το σημαντικότερο είναι ότι παίξαμε πάρα πολύ έξυπνα. Είχαμε επιθετική άμυνα, τους αναγκάσαμε να κάνουν πολλά λάθη και μετά από αρκετά παιχνίδια καταφέραμε να βρούμε ισορροπία στο ριμπάουντ. Ελπίζω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια της διοργάνωσης. Το σημαντικό είναι ο κόσμος να συνεχίσει να μας υποστηρίζει, όπως μας υποστηρίζει η διοίκησή μας. Πρέπει να βρίσκουμε κίνητρα και να συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Θέλω ειλικρινά να συγχαρώ τον Βασίλη Σπανούλη για το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague. Όλοι αντιλαμβάνονται πόσο σκληρά έχει δουλέψει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Διαμαντίδης και ποιος ο Σπανούλης, μιλάμε για δύο από τους κορυφαίους της Ευρώπης. Αυτό είναι όλο. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον έναν με τον άλλο, αυτή ήταν μια συζήτηση πριν από πολλά χρόνια".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ