EUROLEAGUE

Τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο ο Έρικ Γκριν

Τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο ο Έρικ Γκριν

Ο Έρικ Γκριν τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του μικρού τελικού ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Ρεάλ και αποχώρησε με φορείο. Αγωνία για τον Αμερικανό γκαρντ.

Μία ανύποπτη φάση έχει σημάνει συναγερμό στην Φενέρμπαχτσε. Περίπου 3 λεπτά πριν το τέλος του μικρού τελικού με την Ρεάλ (νίκη της δεύτερης με 94-75), ο Έρικ Γκριν στραβοπάτησε σε μία προσπάθειά του να αποτρέψει ένα καλάθι του Σάντι Γιούστα κάνοντας πίσω βήματα και έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ.

Ο Αμερικανος γκαρντ έπιασε αμέσως το πίσω μέρος του αριστερού ποδιού του, στο ύψος του αχίλλειου τένοντα, σκορπώντας τον τρόμο στους ανθρώπους της Φενέρμαπχτσε. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο από το παρκέ μέσα σε χειροκρότημα.

Είναι πολύ νωρίς για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του τραυματισμού του Γκριν, ωστόσο σε μία πρώτη όψη τα πράγματα δεν έμοιαζαν καλά.

Ο τραυματισμός του Γκριν ήρθε να προστεθεί σε ένα τρομερό μπαράζ ατυχίας της Φενέρμπαχτσε, που παρατάχθηκε στο Final Four χωρίς τους τραυματίες Τζόφρι Λοβερν και Λουίτζι Ντατόμε, αλλά και με τους Νίκολα Κάλινιτς και Γιαν Βέσελι ανέτοιμους λόγω δικών τους τραυματισμών.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ