EUROLEAGUE

Αμόκ στη Βιτόρια από τους οπαδούς της Μπασκόνια!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BASKONIA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παράνοια επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Μπασκόνια, καθώς θα γεμίσουν τη Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα με εισιτήρια διαρκείας. Δείτε πόσα έχουν ήδη πωληθεί.

Ιστορική θα είναι η σεζόν 2018/19 για τη Μπασκόνια, τους παράγοντες, τους προπονητές, τους παίκτες και τους οπαδούς της. Το Final Four της EuroLeague θα διοργανωθεί στη Βιτόρια, με αποτέλεσμα οι πάντες να ονειρεύονται πως οι Βάσκοι θα φτάσουν εκεί για να διεκδικήσουν στο σπίτι τους τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως η Μπασκόνια αγγίζει το "φράγμα" των 10000 εισιτηρίων διαρκείας, την ώρα που ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για τα 6000, ο Ολυμπιακός θέλει να σπάσει το όριο των 4600 και η Ζάλγκιρις έχει ξεπεράσει τα 6000. Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί πως στα εισιτήρια διαρκείας ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι αγώνες του Final Four, ενώ η χωρητικότητα της Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα είναι 15.716 θεατές.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ