EUROLEAGUE

Επίσημο: Για τρία χρόνια στην Μπασκόνια ο Ρόκας Γκεντράιτις

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρόκας Γκεντράιτις είναι η πρώτη μεταγραφή της Μπασκόνια για το φετινό καλοκαίρι, με τον ισπανικό σύλλογο να ανακοινώνει την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον ταλαντούχο φόργουορντ.

Η παραμονή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στο "τιμόνι" της Μπασκόνια έδωσε την ευκαιρία στον ισπανικό σύλλογο να "τρέξει" άμεσα τα μεταγραφικά ζητήματα. Λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Liga Endesa, οι Βάσκοι επισημοποίησαν τη συμφωνία με τον Ρόκας Γκεντράιτις (28, 2μ01). Η ανακοίνωση κάνει λόγο για υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας, με την Μπασκόνια να πληρώνει στην Άλμπα Βερολίνου το ποσό των 200.000€ προκειμένου να "σπάσει" το συμβόλαιό του.

Ο 28χρονος φόργουορντ έφτιαξε το όνομά του στη Λιέτουβος Ρίτας για μία τριετία (2015-'16), πριν... απογειώσει τις μετοχές του με τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου. Η διετής συνύπαρξη με τον Αΐτο Ρενέσες τον βοήθησε να εξελιχθεί σημαντικά, αποτελώντας έναν εκ των παικτών που ηγήθηκαν της προσπάθειας αυτό το διάστημα για τον γερμανικό σύλλογο.

Τη φετινή σεζόν, την πρώτη του στην EuroLeague, ο Ρόκας Γκεντράιτις είχε 13.8 πόντους (με 39.8% στα τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά 26'58'' συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ