EUROLEAGUE

Γκρέιντζερ: "Ο Ιβάνοβιτς μάς ξεζούμισε"

EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΣΦΠ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ μίλησε για όσα έφερε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς με την επιστροφή στην Μπασκόνια, στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου στη Liga Endesa.

Η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για τον Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος με το "καλημέρα" υποχρεώθηκε να μπει εκ νέου στο ιατρικό δελτίο της Μπασκόνια με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αγωνιστεί σε κάποιο από τα παιχνίδια της EuroLeague. Το φινάλε της όμως ήταν... γλυκό για εκείνον, δεδομένου ότι κατέκτησε τον τίτλο στη Liga Endesa.

Πρόλαβε μάλιστα να πατήσει το παρκέ στη διαδικασία της τελικής φάσης του ισπανικού πρωταθλήματος, αφού "έκανα μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρω να είμαι έτοιμος".

Όταν ρωτήθηκε δε για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τις αλλαγές που έφερε ο πολύπειρος τεχνικός στην ομάδα της Βιτόρια, ειδικά κατά την προετοιμασία για την τελική φάση της Liga Endesa, απάντησε πως "ο Ντούσκο έχει μια ξεκάθαρη φιλοσοφία, την οποία αντιπροσωπεύει. Ήρθε σε μια ομάδα που ξέρει καλά, ξέρει τι και πώς εδώ. Η ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν την ανέλαβε, είχαμε πολλούς μαζεμένους τραυματισμούς και κάναμε συνεχόμενες ήττες. Λίγο πριν από τη διακοπή της σεζόν βρήκαμε ρυθμό, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν όλα με τη διακοπή. Στις τρεις βδομάδες που είχαμε για να προετοιμαστούμε πριν από την έναρξη της τελικής φάσης της Liga Endesa, έκανε ό,τι ήταν εφικτό για να μας προετοιμάσει κατάλληλα. Είναι ένας προπονητής που σε ξεζουμίζει, αυτό έκανε και μ' εμάς, κάτι που αποτυπώθηκε στο γήπεδο. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης φάνηκε αυτό, το είδαν όλοι".

Όσο για το πού θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν; "Δεν ξέρω τι θα μου φέρει το μέλλον, τα έχω αφήσει όλα στον ατζέντη μου. Είμαι έτοιμος για ό,τι κι αν προκύψει. Θέλω να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου, αυτή που έχασα τα τελευταία χρόνια λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών μου" εξήγησε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πολονάρα στο Sport24.gr: "Με τον Ιβάνοβιτς, ξέρω ότι θα ξανατρέξω στα σκαλοπάτια"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ