ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαρτίνεθ: "Θαυμάζω τους Μπλατ, Σπανούλη και Πρίντεζη"

Μαρτίνεθ: "Θαυμάζω τους Μπλατ, Σπανούλη και Πρίντεζη"

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ με αφορμή την αναμέτρηση της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό (17/10, 21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) έβγαλε το καπέλο του στην ομάδα των ερυθρόλευκων και στους Ντέιβιντ Μπαλτ, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Η Μπασκόνια μετρά αντίστροφα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (17/10, 21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Πέδρο Μαρτίνεθ μίλησε για την πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του στην 2η "στροφή" της EuroLeague .

O 57χρονος Καταλανός κόουτς αφού ενημέρωσε πως ο Λούκα Βιλντόζα - υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Ζάλγκιρις - πως "είναι καλύτερα, συμμετείχε στην προπόνηση και θα αγωνιστεί", έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού.

"Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ένα από τα ξεκάθαρα φαβορί για να κατακτήσει τα πάντα. Θα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Είναι μία φανταστική ομάδα, η οποία αμύνεται έξυπνο τρόπο. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες υψηλού επιπέδου. Ο Πρίντεζης και ο Σπανούλης είναι κορυφαίοι παίκτες και τους θαυμάζω πολύ. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ένας προπονητής που πάντα είχε μεγάλες επιτυχίες με τις ομάδες του", δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνεθ.

Επίσης, ο προπονητής των Βάσκων παρατήρησε πως το ματς με τον Ολυμπιακό "θα είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι που θα παίξουμε στην Fernando Buesa Arena και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για να νικήσουμε, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση".

Ο Νταρούν Χίλιαρντ από την πλευρά των παικτών της Μπασκόνια δήλωσε πως " γνωρίζουμε πως είμαστε μία καλή ομάδα, αλλά οι εκτός έδρας νίκες μάς δίνουν αυτοπεποίθηση. Ήταν σπουδαίο για εμάς το γεγονός ότι νικήσαμε την Ζάλγκιρις. Οι φίλαθλοι ήταν παθιασμένοι αγαπούν το παιχνίδι και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω τους φιλάθλους μας και θα παίξουμε για πρώτη φορά εντός έδρας στην EuroLeague. Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και ελπίζω όλοι στην Βιτόρια να έρθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ