EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Έχει κυκλώσει το όνομα του Ζόραν Ντράγκιτς

Μπασκόνια: Έχει κυκλώσει το όνομα του Ζόραν Ντράγκιτς
EUROKINISSI

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς προχωράει σε αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού αυτές τις ημέρες, έχοντας εισηγηθεί την απόκτηση ενός περιφερειακού. Πρώτο στη λίστα το όνομα του Ζόραν Ντράγκιτς.

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες εβδομάδες για την Μπασκόνια, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο ( με αποκορύφωμα τη συντριβή από τη Σαραγόσα). Η ισπανική ομάδα άλλαξε προπονητή, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να επιστρέφει για να "γράψει" την τρίτη θητεία του στον πάγκο της, αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή που αναμένεται να συντελεστεί.

Σύμφωνα με τη " Noticias de Alava" ο πολύπειρος τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός περιφερειακού, προκειμένου να αυξηθεί η ποιότητα και να υπάρχουν περισσότερες λύσεις για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Το πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Ζόραν Ντράγκιτς, ο οποίος ξεκίνησε τη χρονιά στη Γερμανία με τη φανέλα της Ουλμ. Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε την τελευταία διετία από τραυματισμούς, αποχώρησε από την Αναντολού Εφές λόγω του προβλήματος που είχε στο γόνατο, κι επιχείρησε πριν από μερικούς μήνες να κάνει το restart από την Ιταλία, για λογαριασμό της Τριέστε.

Το καλοκαίρι μετακόμισε στην Ουλμ, με την οποία είχε 14.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.1 κλέψιμο ανά αγώνα στο EuroCup, δίχως όμως να μπορέσει να αποτρέψει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Μπασκόνια εξέτασε επίσης την περίπτωση του Κίφερ Σάικς, ο οποίος όμως προτίμησε να υπογράψει για το υπόλοιπο της σεζόν στην Αρμάνι Μιλάνο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ