EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Ο Τόρνικε Σενγκέλια έχρισε τους διαδόχους του

Μπασκόνια: Ο Τόρνικε Σενγκέλια έχρισε τους διαδόχους του
EUROKINISSI

Ο Τόρνικε Σενγκέλια αποχαιρέτησε την Μπασκόνια, κατονομάζοντας τους δύο παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να επωμιστούν το βάρος, σε γήπεδο και αποδυτήρια.

Το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου έπεσαν -και τυπικά- οι τίτλοι τέλους στην σχέση του Τόρνικε Σενγκέλια με την Μπασκόνια. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο πολύπειρος φόργουορντ αποχαιρέτησε τον κόσμο της ισπανικής ομάδας μέσω συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Fernando Buesa Arena.

Κι εκεί, ο μέχρι πρότινος αρχηγός των πρωταθλητών κατονόμασε τους δύο παίκτες που θεωρεί ότι είναι ικανοί να ηγηθούν της προσπάθειας από εδώ και πέρα.

"Υπήρχαν πολλά σωματικά και πνευματικά εμπόδια, αλλά στο τέλος αυτών των έξι ετών μπορώ να πω ότι μεγάλωσα και ωρίμασα ως παίκτης, ως άνθρωπος και ως πατέρας πλέον. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου. Κάθε φορά που φεύγουμε από εδώ, τα παιδιά μου με ρωτάνε πότε θα γυρίσουμε στη Βιτόρια. Δεν κλείνω καμία πόρτα, αυτό εδώ (σ.σ.: η Μπασκόνια) είναι το δεύτερο σπίτι μου, νιώθω πολύ καλά και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον" είπε αρχικά και προσέθεσε:

"Πάντα με υπολόγιζαν ως ηγέτη εδώ, απλά μου πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ. Δεν ήμουν από αυτούς που έδιναν συμβουλές ή κάτι τέτοιο, αλλά δίνοντας το παράδειγμα στους υπόλοιπους".

Όσο για το... θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες, με τον Πρόεδρο της Γεωργίας; "Αισθάνομαι καλά, αυτά τα πράγματα δεν με επηρεάζουν, όλοι ξέρουν ποιος είμαι" απάντησε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ο Τόρνικε Σενγκέλια τόνισε πως θεωρεί ότι αυτοί που μπορούν να επωμιστούν το βάρος των αποδυτηρίων και της προσφοράς εντός κι εκτός παρκέ, είναι ο Λούκα Βιλντόσα και ο Ιλιμάνε Ντιόπ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ