EUROLEAGUE

Μπασκόνια: Θέλει πίσω τον Άρτουρς Κούρουκς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών οδήγησαν την Μπασκόνια να κινήσει τις διαδικασίες για επιστροφή του Άρτουρς Κούρουκς, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρίγα.

Το καλοκαίρι, η Μπασκόνια αποφάσισε να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Ρίγα τον Άρτουρς Κούρουκς ( είναι ο μικρότερος αδελφός του Ρόντιονς, που παίζει στους Μπρούκλιν Νετς), προκειμένου να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες -από την στιγμή που δεν χωρούσε στη δωδεκάδα της. Ο 19χρονος γκαρντ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, για να λάμψει με τη φανέλα της λετονικής ομάδας, έχοντας 11.7 πόντους στο Basketball Champions League.

Τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες εβδομάδες όμως, έχουν αναγκάσει την ισπανική ομάδα να ψάχνει τρόπους ενίσχυσης. Από τη μία η πολύμηνη απουσία του Τζέισον Γκρέιντζερ και του Πατρίτσιο Γκαρίνο, από την άλλη ο πρόσφατος τραυματισμός του Λούκα Βιλντόζα άλλαξαν άρδην τα πλάνα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Σύμφωνα με το Sportando, η Μπασκόνια έχει ήδη ενημερώσει για τις προσθέσεις της, ξεκινώντας διαπραγματεύσεις για να "σπάσει" ο δανεισμός από τη Ρίγα και να επιστρέψει άμεσα στην... αγκαλιά της.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ