EUROLEAGUE

Ο Σενγκέλια ευστόχησε από το κέντρο

Ο Σενγκέλια ευστόχησε από το κέντρο
EUROKINISSI

Ο Τορνίκε Σενγκέλια θα αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν το μεγάλο "όπλο" της Μπασκόνια και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας του πρωταγωνίστησε σε ένα highlight, καθώς ευστόχησε από το κέντρο του γηπέδου. (VIDEO).

Η Μπασκόνια συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και για ακόμη μία χρονιά περιμένει πολλά από τον Τορνίκε Σενγκέλια, του οποίου η συνεργασία με τους Βάσκους επεκτάθηκε ως το 2022 . Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ μάλιστα λίγες ημέρες πριν ενταχθεί στη μίνι - προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Γεωργίας για τις αναμετρήσεις με το Ισραήλ (13/9) και την Ελλάδα (16/9) για την 1η και την 2η αγωνιστική αντίστοιχα της β' φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, πρωταγωνίστησε στο πρώτο του highlight για την σεζόν 2018-19.

Ο Τορνίκε Σενγκέλια έπειτα από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες των συμπαικτών του ευστόχησε από το το κέντρο του γηπέδου και η Μπασκόνια δημοσίευσε στο Twitter το σχετικό video, ενώ retweet έκανε και η ομοσπονδία της Γεωργίας.

Δείτε το video:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ