EUROLEAGUE

Οπαδός του Ολυμπιακού πήγε στο... σπίτι του τον οπαδό της Μπασκόνια

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Πρώτα μου πήραν τη σημαία, στη συνέχεια με απείλησαν και στο τέλος με πήγαν στο μέρος που μένω" έγραψε ο οπαδός της Μπασκόνια που παρακολούθησε το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης.

Έκανε... εξέδρα μόνος του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τραγούδησε μέχρι και σύνθημα της Μπασκόνια, ήταν μια τρομερή φιγούρα το βράδυ της Τρίτης (8/1) στο Φάληρο. Ο μοναδικός οπαδός των Βάσκων δεν σταμάτησε να τους υποστηρίζει και αρκετή ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης έγραψε μια σειρά από tweets για την εμπειρία του στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

" Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Έφτασα στο γήπεδο στις 20:30, δεν υπήρχε σεκιούριτι στις εξέδρες. Τότε ήρθε κάποιος και άρχισε να βρίζει τη Μπασκόνια. Πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να έρθει κάποιος από τον Ολυμπιακό, δεν είπα τίποτα για τη σημαία που μου πήραν και τις απειλές που δέχθηκα. Συνέχισα να στηρίζω την ομάδα μου, θα με έχετε ακούσει να φωνάζω Μπασκόνια-Μπασκόνια. Ένας άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου μου είπε να σταματήσω, για τη δική μου ασφάλεια. Η Μπασκόνια τελικά έχασε, οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικοί και μου έδωσαν συγχαρητήρια. Μου έδωσαν και μια μπλούζα, αλλά και ένα κασκόλ. Στο τέλος κάποιος ήρθε για να πάρει ένα μεγάλο πανό, κατεβήκαμε στο παρκέ και με γύρισε στο μέρος που μένω" έγραψε ο Άντονι Ιριόντο στο Twitter.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ