EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Ίσως σε τρεις μήνες να επιστρέψει ο Σενγκέλια"

Περάσοβιτς: "Ίσως σε τρεις μήνες να επιστρέψει ο Σενγκέλια"
EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Μπασκόνια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, υποστήριξε ότι ίσως ο Τορνίκε Σενγκέλια επιστρέψει σε τρεις μήνες, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο προσθήκης. Χάνει τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

To 2019 θα αρχίσει με άσχημο τρόπο για την Μπασκόνια και τον Τορνίκε Σενγκέλια, καθώς ο αρχηγός των Βάσκων. Αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι θ' απουσίαζε ένα μήνα, αλλά όπως υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας από τη Βιτόρια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, θα λείψει τρεις μήνες (θα χάσει τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό).

"Ίσως να μπορώ να υπολογίζω τον Σενγκέλια σε τρεις μήνες. Ποτέ δεν είναι ευχάριστο να έχεις σημαντικούς παίκτες εκτός δράσης. Το πρόβλημα είναι να ξέρεις ότι ένας τόσο σημαντικός παίκτης θα είναι εκτός για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα", υποστήριξε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς και στη συνέχεια μίλησε για τις πιθανές προσθήκες και το εκτός έδρας ματς με τη Φενέρμπαχτσε (4/1, 19:45):

"Η λύση στην απουσία του "Τόκο" θα βρεθεί μέσα από το ρόστερ. Αλλά, δεν μπορείς να συνεχίσεις με οκτώ παίκτες σε όλη τη σεζόν. Από την άλλη, είναι δύσκολο να φέρεις παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Στην Κωνσταντινούπολη πρέπει να είμαστε εύστοχοι, γιατί δεν μπορείς να νικήσεις εκτός έδρας χωρίς ευστοχία. Ακόμη και με την ομάδα πλήρη, είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με τη Φενέρμπαχτσε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ