EUROLEAGUE

Περάσοβιτς: "Σπουδαίος ο Μπλατ, από τις πιο δύσκολες έδρες το ΣΕΦ"

Περάσοβιτς: "Σπουδαίος ο Μπλατ, από τις πιο δύσκολες έδρες το ΣΕΦ"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια (8/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς σημείωσε το δύσκολο έργο που έχει η ομάδα του στην 17η "στροφή" της EuroLeague κι έβγαλε το... καπέλο του στον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague φιλοξενεί την Μπασκόνια (8/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στάθηκε στις δυσκολίες που παρουσιάζει η αναμέτρηση, καθώς στάθηκε στην δυναμικότητα των ερυθρόλευκων.

"Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ένας σπουδαίος προπονητής κι έχει διατηρήσει έναν κορμό παικτών, οι οποίοι αγωνίζονται μαζί για επτά - οκτώ χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός στην έδρα του και εκεί χάνει λίγες φορές. Έχει μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη", είπε αρχικά ο 54χρονος προπονητής της Μπασκόνια και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, αλλά είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι παρά το γεγονός πως έχουμε λιγότερες επιλογές (σ.σ. λόγω τραυματισμών). Στην EuroLeague πρέπει να σκέφτεσαι το κάθε παιχνίδι σαν μία νέα ευκαιρία για να πάρεις τη νίκη και ανυπομονούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό".

Όσον αφορά το "κλειδί" της αναμέτρησης, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τόνισε πως αυτό θα είναι " να αντεπεξέλθουμε στην δύναμη του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, είναι δυνατοί στο επιθετικό ριμπάουντ και παίζουν πολύ καλά το pick n' roll".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ