EUROLEAGUE

Προς Στρασμπούρ με τη μορφή δανεισμού ο Φολ

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιουσουφά Φολ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Μπασκόνια, η οποία, όμως, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό στην Στρασμπούρ, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνεθ θέλει ο 23χρονος σέντερ να έχει χρόνο συμμετοχής.

Η Μπασκόνια έντυσε με τα χρώματά της τον Γιουσουφά Φολ, αλλά σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα τη νέα σεζόν ο 23χρονος... γίγαντας (2.23μ.) δεν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνεθ, καθώς αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στην Στρασμπούρ.

Η απόφαση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνεθ - σύμφωνα με την ιστοσελίδα bebasket.fr - είναι ειλημμένη, καθώς οι Βάσκοι θέλουν ο παίκτης να έχει χρόνο συμμετοχής. Η Στρασμπούρ αναζητά τον αντικαταστάτη του Μίρο Μπίλαν και φαίνεται πως αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τον Γιουσουφά Φολ, ο οποίος την σεζόν 2017-18 μέτρησε 34 συμμετοχές με την Λε Μαν και είχε μέσο όρο 11,2 πόντους και 6,9 ριμπάουντ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ