EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε τον Μπλακ η Μακάμπι

Ανακοίνωσε τον Μπλακ η Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Ταρίκ Μπλακ, ολοκληρώνοντας μία από τις σημαντικότερες φετινές κινήσεις στην EuroLeague (VIDEO).

Η συμφωνία ήταν δεδομένη εδώ και καιρό. Πλέον, η μεταγραφή είναι και επίσημη. Ο Ταρίκ Μπλακ αποτελεί και με τη βούλα από σήμερα παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η "ομάδα του λαού" ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου πάουερ φόργουορντ, που παίζει με την ίδια ευκολία και στις δύο θέσεις της "φροντ λάιν" και φημίζεται για τα αθλητικά προσόντα και το γεμάτο δυναμισμό παιχνίδι του.

" Είναι σπουδαίος παίκτης και άνθρωπος. Παίζει με μεγάλη ενέργεια, είναι σπουδαίος αμυντικός και μπορεί να μαρκάρει και στην περιφέρεια. Θα μας προσφέρει επίσης σημαντική παρουσία στα αποδυτήρια", τόνισε ο προπονητής της Μακάμπι, Νέβεν Σπάχια, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ισραηλινής ομάδας.

Ο Μπλακ δεν επιλέχθηκε ποτέ στο Draft του ΝΒΑ, ωστόσο βρήκε τον δρόμο του προς το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Τη σεζόν 2014-15 υπέγραψε στο Χιούστον, όπου έπαιξε 25 αγώνες, πριν αποδεσμευτεί τον Δεκέμβριο του 2014. Εν συνεχεία υπέγραψε στους Λέικερς, στους οποίους έπαιξε μέχρι το 2017. Την προηγούμενη χρονιά επέστρεψε στο Τέξας για να παίξει στους Ρόκετς.

" Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας", είπε από τη μεριά του ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ. " Είναι προνόμιο για μένα να βρίσκομαι εδώ και πέρα. Το να γίνω μέρος μιας τέτοιας ομάδας, αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη", πρόσθεσε ο Μπλακ, που είχε 3,5 πόντους και 3,2 ριμπάουντ σε 10,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο την προηγούμενη χρονιά στο ΝΒΑ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ