ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασίζει για κοντό η Μακάμπι: ποιοτικός NBAer ο πρώτος στόχος

Αποφασίζει για κοντό η Μακάμπι: ποιοτικός NBAer ο πρώτος στόχος
EUROKINISSI

Η απώλεια του Τζέρεμι Πάργκο "πόνεσε" τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που όμως προσπαθεί να κάνει "το μεγάλο κόλπο" με πλέι μέικερ από το ΝΒΑ. Διαβάστε ποιος είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του Νέβεν Σπάχια.

Ο Τζέρεμι Πάργκο θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης και οι παράγοντες της Μακάμπι δεν θέλουν να τον περιμένουν να επιστρέψει στη δράση. Θέλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα και σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο Ρόι Κοέν, υπάρχει ήδη ένας Αμερικανός γκαρντ στο στόχαστρό τους την ώρα που έχουν προταθεί αμέτρητοι κοντοί στον coach Νέβεν Σπάχια και τους ανθρώπους της ομάδας του Τελ Αβίβ.

Πρώτος στόχος της Μακάμπι είναι ο Ραμόν Σέσιονς, ένας 32χρονος πλέι μέικερ με ύψος 1μ.90 που είχε γίνει draft από τους Μιλγουόκι Μπακς στο νούμερο 56 το 2007. Έπαιξε εκεί μέχρι το 2010, συνέχισε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, πέρασε από Λέικερς, Χόρνετς, Μπακς, Κινγκς, Γουίζαρντς, Χόρνετς και Νικς και την περίοδο 2017/18 βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον. Σε 691 αγώνες στην καριέρα του στο ΝΒΑ έχει 10.3 πόντους με 45% στα δίποντα, 31.6% στα τρίποντα και 79.1% στις βολές, μαζί με 2.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά 23.3 λεπτά.

Από τους υπόλοιπους που έχουν προταθεί, ξεχωρίζουν -σύμφωνα πάντα με τον Ρόι Κοέν- ο Τζόρνταν Θίοντορ, ο Μπόμπι Μπράουν και ο Αϊζάια Τέιλορ. Η απόφαση των ανθρώπων της Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως θα παρθεί άμεσα, ώστε η ομάδα να μη χάσει έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να χωρέσει στην πρώτη οκτάδα της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2018/19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ