EUROLEAGUE

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Τελ Αβίβ

Olympiakos' coach Giannis Sfairopoulos applauds his players during their Final Four Euroleague semifinal basketball match against CSKA Moscow at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Olympiakos' coach Giannis Sfairopoulos applauds his players during their Final Four Euroleague semifinal basketball match against CSKA Moscow at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Η Μακάμπι ξεπούλησε τα εισιτήρια ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό (7/2, 21:05) και ετοιμάζεται για νέο ρεκόρ ομάδας στην EuroLeague.

Το παιχνίδι της Πέμπτης (7/2, 21:05) με τον Ολυμπιακό θα είναι ιδιαίτερο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, καθώς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του. Καταπώς φαίνεται, όμως, θα είναι ιδιαίτερο και για τους φίλους της Μακάμπι , καθώς φρόντισαν να ξεπουλήσουν όλα τα εισιτήρια για την μεθαυριανή αναμέτρηση στην Μενόρα Μεβτατσίμ Αρίνα, το ιστορικό -όπως το μάθαμε για δεκαετίες- Γιαντ Ελιάου.

Μετά το αρχικό 1-8 η Μακάμπι μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Η "ομάδα του λαού" έχει ρεκόρ 8-4 στις τελευταίες 12 αγωνιστικές και μετράει τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες, καθώς και πέντε στη σειρά εντός έδρας. Το φετινό ρεκόρ της στην προσέλευση θεατών είναι οι 11.011 θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στις 17 Ιανουαρίου.


Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis
TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ