EUROLEAGUE

Μακάμπι για Σφαιρόπουλο: "Το συμβόλαιό του λήγει το 2020 και είναι κλειστό"

Μακάμπι για Σφαιρόπουλο: "Το συμβόλαιό του λήγει το 2020 και είναι κλειστό"

Η Μακάμπι φρόντισε με ανακοίνωσή της να ξεκαθαρίσει ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει υπογράψει κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 2020, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Η Μακάμπι προσέχει για να... έχει. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να την έχει επαναφέρει στον σωστό μπασκετικο δρόμο, οδηγώντας την σε 4 σερί νίκες στην EuroLeague, κάτι που είχε να συμβεί 997 ημέρες , κάποια ισραηλινά δημοσιεύματα έσπευσαν να τονίσουν με ανησυχία ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Έλληνας τεχνικός πριν μερικές εβδομάδες ήταν για 1+1 χρόνο, με option ανανέωσης. Η "Ομάδα του Λαού" ωστόσο δεν θέλησε να αφήσει σκιές στο θέμα.

Με ανακοίνωσή της στο twitter, η Μακάμπι ξεκαθάρισε ότι το συμβόλαιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου εκπνέει το 2020 και είναι κλειστό και όχι "σπαστό". Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

" Επειδή υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα που είναι λανθασμένα, η Μακάμπι επιθυμείς να ξεκαθαρίσει ότι ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι την επόμενη σεζόν, δηλαδή την σεζόν 2019/20. Πρόκειται για εγγυημένο συμβόλαιο, χωρίς option ανανέωσης όπως αναφέρεται σε κάποια δημοσιεύματα".

Δείτε το σχετικό post:

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ