EUROLEAGUE

Μακάμπι: Κινδυνεύει να χάσει τη σεζόν ο Ουόλτερς με πρόβλημα στον ώμο

Utah Jazz's Nate Wolters, poses for a picture at their media day, Monday, Sept. 25, 2017, in Salt Lake City. (AP Photo/George Frey)
Utah Jazz's Nate Wolters, poses for a picture at their media day, Monday, Sept. 25, 2017, in Salt Lake City. (AP Photo/George Frey) AP

Η κακοδαιμονία δε λέει να αφήσει τη Μακάμπι, καθώς ο Νέιτ Ουόλτερς υπέστη ζημιά στον ώμο και αναμένεται να χάσει όλη την σεζόν, όπως και ο Κάσπι.

Τα προβλήματα δε λένε να αφήσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία χάνει κομβικούς παίκτες σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ψάχνει τρόπους να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται, σε μια περίοδο που η ομάδα του τα πηγαίνει περίφημα και ο ίδιος διαχειρίζεται μαεστρικά το ρόστερ του.

Ο Νέιτ Ουόλτερς υπέστη ζημιά στον ώμο και αναμένεται να χάσει όλη την σεζόν. Ο δημοσιογράφος, Ρόι Κοέν, αναφέρει πως ο Αμερικανός πλέι μέικερ υπέστη εξάρθρωση ώμου και το ιατρικό επιτελείο της Μακάμπι αναφέρει πως δύσκολα θα μπορέσει να είναι έτοιμος την τρέχουσα σεζόν.

Αυτό συμβαίνει σε μια περίοδο που ο Όμρι Κάσπι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και τίθεται και αυτός νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ουόλτερς είχε 7,5 πόντους και 2,7 ασίστ μ.ο στα 11 παιχνίδια του στην EuroLeague.

AP Photo/George Frey

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ