EUROLEAGUE

Μακάμπι: Ο Στάνταμαϊρ αρνείται να ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο

Μακάμπι: Ο Στάνταμαϊρ αρνείται να ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο
MACCABI TEL AVIV BC / TWITTER

Ο Αμάρε Στάνταμαϊρ δήλωσε αντίθετος με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Winner League, η οποία υποχρεώνει τους παίκτες να μείνουν σε καραντίνα για το επόμενο δίμηνο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν στο Ισραήλ.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη της σεζόν στο Ισραήλ, με τις ομάδες της Winner League να έχουν ξεκινήσει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Οι περισσότεροι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ γύρισαν στη... βάση τους, ενώ υπήρχαν κι αυτοί, όπως ο Αμάρε Στάνταμαϊρ, που προτίμησαν να παραμείνουν στη χώρα σε όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Winner League κάνει όμως λόγο για νέα καραντίνα μεταξύ των παικτών, γεγονός που έφερε την άμεση αντίδραση του πολύπειρου ψηλού. Ο 37χρονος σέντερ εξέφρασε τις σκέψεις και την αντίθεσή του σε ό,τι έχει αποφασίσει η Λίγκα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

" Μόλις άκουσα ότι η Winner League ζητάει από όλους τους παίκτες να μείνουν στα σπίτια τους για δύο μήνες, ενώ όλοι οι άλλοι (επιτελείο και όλοι στη χώρα) μπορούν να απολαύσουν το όμορφο καλοκαίρι στο Ισραήλ. Είμαι πατέρας μονογονεϊκής οικογένειας που πρέπει να φροντίζω τον γιο μου (φαγητό, σχολείο, δραστηριότητες μετά το σχολείο), δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνω στο σπίτι για δύο μήνες. Ήμουν εδώ στο Ισραήλ για όλη τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, ακολουθώ κάθε κανόνα. Τώρα οι παίκτες τιμωρούνται γι αυτό. Συγγνώμη. Δεν μπορώ να το κάνω" έγραψε σε Insta Story ο Αμάρε Στάνταμαϊρ, ο οποίος αναμένεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στο rotation της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δεδομένου ότι έχει λυθεί η συνεργασία με τους Ταρίκ Μπλακ και Τζέιλεν Ρέινολντς.

Μακάμπι: Ο Στάνταμαϊρ αρνείται να ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο

Photo Credits: Maccabi Tel Aviv BC / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ