EUROLEAGUE

Μακάμπι: Προλαβαίνει το τέλος της regular season ο Μπλακ

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ταρίκ Μπλακ ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση στο γόνατο, αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη βάση της Μακάμπι Τελ Αβίβ και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα προλάβει το τέλος της regular season στην EuroLeague.

Μετά από καιρό, στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασαν... ευχάριστα νέα. Η αποθεραπεία του Ταρίκ Μπλακ μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο εξελίσσεται βάσει πλάνου, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, με τον δυναμικό σέντερ να αναμένεται να επιστρέψει στη βάση της "ομάδας του λαού" τις επόμενες ημέρες.

Όπως επισημαίνει μάλιστα ο Roi Cohen, δημοσιογράφος του Sport5, ο παίκτης αναμένεται να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει πως οι κυανοκίτρινοι θα έχουν ακόμη ένα... όπλο στο φινάλε της regular season.

Βάσει του πλάνου που υπάρχει δηλαδή, ο Ταρίκ Μπλακ δεν αποκλείεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί στα έξι τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της EuroLeague, δίπλα στον Οθέλο Χάντερ και τον Τζέιλεν Ρέινολντς, ο οποίος αποκτήθηκε με τρίμηνο συμβόλαιο για να καλύψει το κενό του.

Στους έντεκα (11) αγώνες που πρόλαβε να παίξει φέτος ο ύψους 2μ06 σέντερ, είχε 9.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 19'40'' συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ