EUROLEAGUE

Mακάμπι Ρισόν-Μακάμπι Τελ Αβίβ 92-90: Ο Χάρισον έδωσε τη χαριστική βολή

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μακάμπι Ρισόν νίκησε με 92-90 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 25η αγωνιστική της Winner League και υποχρεώσε την ομάδα του Σφαιρόπουλου στην τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά την επανέναρξη, ωστόσο παραμένει στην κορυφή.

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν δύσκολη και φάνηκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης όπου οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν αμυντικά προβλήματα και δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο πάλεψε για την ανατροπή αλλά η Μακάμπι Ρισόν βρήκε λύσεις στο τέλος όπου ο Χάρισον ήταν εύστοχος από τη γραμμή των βολών.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, με το προβάδισμα να είναι με διψήφια διαφορά μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου. Με επιμέρους σκορ 19-11 στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Σφαιρόπουλου έφερε το ματς στα ίσια (88-88) 50'' πριν από τη λήξη του αγώνα με καλάθι του Καλοϊάρο. Με δύο εύστοχες βολές του Χάρισον στα 9'' η Μακάμπι Ρισόν πέρασε μπροστά (92-90) και κράτησε το προβάδισμα αφού ο Σκότι Γουίλμπεκιν αστόχησε σε σουτ τριών πόντων.

Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Ντ' Άντζελο Χάρισον ο οποίος έκανε νταμπλ-νταμπλ (23 π., 11 ριμπ.) ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Οζ Μπλέιζερ (16π., 8ριμπ.) και Νταρίλ Μονρό (15π., 7ριμπ.). Από την Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεχώρισε ο Άντζελο Καλοϊάρο με 20 πόντους ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σημείωσε 11 πόντους (5 ριμπ. και 2 ασ.).

Τα δεκάλεπτα: 27-24, 57-45, 77-69, 92-90.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ