EUROLEAGUE

Μακάμπι: Στα διαρκείας της νέας σεζόν προβλέπεται επιστροφή λόγω κορονοϊού

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μακάμπι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ελκυστικό πακέτο για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, προβλέποντας μέχρι και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού.

Στη Μακάμπι προσπαθούν να τα προβλέψουν όλα ενόψει της νέας σεζόν. Ακόμα και το ενδεχόμενο διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω κορονοϊού. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό λοιπόν ετοιμάζουν ένα ενδιαφέρον πακέτο προσφορών στα εισιτήρια διαρκείας των φιλάθλων τους.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "sports.walla.il", η Μακάμπι αναμένεται να προσφέρει αρκετές διαφορετικές επιλογές στους φιλάθλους για την περίπτωση που υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, η πρώτη πρόταση είναι να επιστραφεί στους φιλάθλους το 80% των χρημάτων τους από κάθε αγώνα που θα ακυρωθεί. Η δεύτερη πρόταση ωστόσο είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, αφού η Μακάμπι δίνει την επιλογή στους φιλάθλους της να υπογράψουν ότι θα τους επιστραφεί μόλις το 50% των χρημάτων τους από τους αγώνες που δεν θα διεξαχθούν, αλλά αυτόματα θα μπουν σε σειρά προτεραιότητας για την περίπτωση που επιτραπεί στην συνέχεια η παρουσία περιορισμένου αριθμού θεατών στα επόμενα παιχνίδια.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ