EUROLEAGUE

Μακάμπι: Στο Τελ Αβίβ το παιχνίδι με την Μπασκόνια

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ισραηλινή κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως προκειμένου η Μπασκόνια να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για τον αγώνα με τη Μακάμπι.

Στο Ισραήλ αντιμετωπίζουν με πολύ μεγάλη προσοχή οτιδήποτε αφορά στον κορονοϊό, παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και παρουσιάζονται εξαιρετικά προσεκτικοί αναφορικά με τις αθλητικές εκδηλώσεις. Γι αυτόν τον λόγο, την προηγούμενη βδομάδα είχε πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να μην επιτραπεί στην Μπασκόνια να ταξιδέψει στη χώρα για τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι άνθρωποι της "ομάδας του λαού" κινήθηκαν άμεσα για την εξεύρεση λύσης, με το Βελιγράδι και την Αθήνα να εξετάζονται ως πιθανοί... προορισμοί σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα με την υποδοχή της ισπανικής ομάδας.

Τέσσερις μέρες μετά, κι αφού οι διοικούντες τον σύλλογο είχαν επικοινωνία με την κυβέρνηση της χώρας, δόθηκε ειδική άδεια στην Μπασκόνια προκειμένου να πετάξει από τη Βιτόρια στο Τελ Αβίβ για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Menora Mivtachim Arena, δίχως όμως να είναι ακόμη σαφές αν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων σε αυτό ή θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Κι αυτό γιατί στο Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται η τήρηση διαφορετικών μέτρων ανά περίπτωση. Το παιχνίδι του Περιστερίου με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ έγινε, για παράδειγμα, με κλειστές πόρτες, ενώ αυτό της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Αναντολού Εφές με κόσμο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ