EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δικός της για δύο χρόνια ο Οζ Μπλέιζερ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δικός της για δύο χρόνια ο Οζ Μπλέιζερ

Την πρώτη της προσθήκη εν όψει της σεζόν 2020/21 ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που συμφώνησε με τον Ισραηλινό φόργουορντ Οζ Μπλέιζερ για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης της συμφωνίας της με τον Άντε Ζίζιτς , η Μακάμπι Τελ Αβίβ γνωστοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (11/8) την απόκτηση του Οζ Μπλέιζερ με συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Ο 27χρονος δίμετρος φόργουορντ έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις Χάποελ Αφούλα, Μπνέι Ερτζελίγια, Μακάμπι Χάιφα και Μακάμπι Ρισόν, με την οποία είχε τη σεζόν 2019/20 μέσους όρους 9.7 πόντων από 41.5% στα συνολικά σουτ (31.6% στο τρίποντο), 67.6% στις βολές, 5.6 ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 26.9 λεπτά συμμετοχής σε 28 αγώνες της Winner League.

" Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος, αισθάνομαι έτοιμος γι' αυτή τη νέα πρόκληση, για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Δεν υπάρχει Ισραηλινός που δεν γνωρίζει τη σημασία της Μακάμπι" ήταν η πρώτη δήλωση του Μπλέιζερ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να καλωσορίζει τον νέο του παίκτη και να εξηγεί πως "ο Οζ είναι πολύ ποιοτικός, θα δώσει λύσεις στην ομάδα και θα γίνει μέλος της οικογένειάς μας. Είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα και γι' αυτό τον φέραμε εδώ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ