EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δύσκολα στον τελικό του Ισραήλ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Δύσκολα στον τελικό του Ισραήλ

Με άγχος και μεγάλη δυσκολία, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε της Χάποελ Εϊλάτ και προκρίθηκε στον τελικό του Final Four του πρωταθλήματος Ισραήλ.

Θύμα έκπληξης λίγο έλειψε να πέσει η Μακάμπι, η οποία επικράτησε πολύ δύσκολα (85-83) της Χάποελ Εϊλάτ για να προκριθεί στον τελικό του Final Four του πρωταθλήματος Ισραήλ όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Χάποελ Ιερουσαλήμ - Μακάμπι Ρισόν.

Η ομάδα του Τελ Αβίβ είχε σε εξαιρετική κατάσταση το δίδυμο των Σκότι Γουίλμπεκιν - Τζόνι Ο' Μπράιαντ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Τάιους - Μπλακ να κάνουν σημαντική δουλειά στο κομμάτι των ριμπάουντ και τους αντιπάλους του να στηρίζονται στον "αέρινο" Τζέι Πι Τοκότο που τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους από 9/10 δίποντα και 4/5 βολές.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Σφαιρόπουλος): Γουίλμπεκιν 21 (5/7 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ο' Μπράιαντ 15 (2), Καλογιάρο, Ρολ 12 (1), Κέιν 3, Αβντίγια, Τάιους 7 (8 ριμπάουντ), Ντιμπαρτολομέο 8 (2), Κοέν 6, Μπλακ 5 (11 ριμπάουντ), Ζούσμαν 8

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ