EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Κοντά στον Άντε Ζίζιτς

Cleveland Cavaliers center Ante Zizic (41) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Jan. 11, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Cleveland Cavaliers center Ante Zizic (41) in the first half of an NBA basketball game Saturday, Jan. 11, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI)

Ο 23χρονος σέντερ, Άντε Ζίζιτς, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την ισραηλινή ομάδα να έχει μπει σφήνα ανάμεσα στον Κροάτη και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την Ισραηλινό δημοσιογράφο Μοσέ Μπαρδά που αναπαράγει το Sportando, ο Άντε Ζίζιτς φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον οποίο μάλιστα έχει στο στόχαστρό της για αρκετό καιρό.

Ο 23χρονος Κροάτης σέντερ φαίνεται να είχε καταρχήν συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως μέχρι στιγμής η εν λόγω συμφωνία δεν έχει ενεργοποιηθεί. Έτσι, η ισραηλινή ομάδα φέρεται να μπήκε σφήνα για να τον αποκτήσει.

Ο Ζίζιτς αγωνίζεται από το 2017 στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, όπου σε 113 παιχνίδια μετράει 5.9 πόντους ανά παιχνίδι και 3.9 ριμπάουντς.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ