EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τέταρτη σερί νίκη της ομάδας του λαού στην EuroLeague ύστερα από 997 ημέρες

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τέταρτη σερί νίκη της ομάδας του λαού στην EuroLeague ύστερα από 997 ημέρες

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου λύγισε τον Παναθηναϊκό και ύστερα από 100 παιχνίδια στην EuroLeague έκανε τέσσερις διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση.

Η ανοδική πορεία της Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίστηκε και στην 20ή "στροφή" της EuroLeague, καθώς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επιβλήθηκε ( 84-75) του Παναθηναϊκού και αύξησε το αήττητο σερί της στη διοργάνωση σε 4-0.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά από την σεζόν 2014/15 που η ομάδα του λαού συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες στην EuroLeague, καθώς από τις 5 Φεβρουαρίου του 2015 δεν είχε καταφέρει να κάνει το... καρέ και χρειάστηκε να περιμένει τελικά 997 ημέρες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ την σεζόν 2014/15 είχε μείνει αήττητη από την 2η ως την 5η αγωνιστική του Top 16, καθώς είχε επικρατήσει κατά σειρά του Ερυθρού Αστέρα, της Μπαρτσελόνα, της Ζάλγκιρις, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γαλατάσαραϊ. Δηλαδή είχε 4 νίκες σερί και μία επιπλέον. Η Άλμπα Βερολίνου είχε σταματήσει το σερί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία λίγη ώρα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ενημέρωσε για το... καρέ της ομάδας της.

"Η Μακάμπι μετά την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής της ΕuroLeague νίκησε για πρώτη φορά σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια της διοργάνωσης. Την τελευταία φορά που το είχαμε καταφέρει ήταν την σεζόν 2014/15", αναφέρει το... τιτίβισμα της ομάδας του λαού, η οποία επίσης σταμάτησε ένα σερί πέντε ηττών που είχε απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς τελευταία φορά είχε επικρατήσει των πρασίνων στις 26 Φεβρουαρίου του 2015.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ