EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πήρε τον Φρεντερίκ Μπουρντιγιόν

Maccabi Haifa's Frederic Bourdillon (7) drives on Indiana Pacers guard Victor Oladipo (4) during the first half of an NBA exhibition basketball game in Indianapolis, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Michael Conroy)
Maccabi Haifa's Frederic Bourdillon (7) drives on Indiana Pacers guard Victor Oladipo (4) during the first half of an NBA exhibition basketball game in Indianapolis, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Michael Conroy) AP

Παίκτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναμένεται να γίνει ο Φρεντερίκ Μπουρντιγιόν, καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποφάσισε να καλύψει το κενό που άφησε με τον τραυματισμό του ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο.

Ο τραυματισμός του Τζον ΝτιΜπαρτολομέο στην προπόνηση της Μακάμπι , σήμανε συναγερμό στις τάξεις της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ, οι παράγοντες του συλλόγου του Τελ Αβίβ κινήθηκαν άμεσα και λέγεται πως βρήκαν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που προέκυψε, έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου που θα συνεχιστεί από τις 21 Ιουνίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Ισραηλινούς ο Φρεντερίκ Μπουρντιγιόν (29 ετών, 1μ.93) βρίσκεται προ των πυλών καθώς πρόκειται για γνώριμο πρόσωπο στο μπάσκετ της χώρας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία, έπαιξε έως το 2017 στη χώρα με τη φανέλα της Αντίμπ και την τελευταία τριετία άλλαξε τρεις ομάδες στο Ισραήλ (Μακάμπι Χάιφα, Χάποελ Εϊλάτ, Μακάμπι Ρισόν ΛεΖιόν).

Τη σεζόν 2019/20 ο Μπουρντιγιόν, ο οποίος αν όντως αποκτηθεί θα έχει συμπληρωματικό ρόλο, είχε 7.2 πόντους από 38.7% στα συνολικά σουτ, 2.1 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 24.9 λεπτά συμμετοχής σε 12 αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ