ΜΠΑΣΚΕΤ

Μιζράχι: "Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ"

Μιζράχι: "Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ"

Ο Σιμόν Μιζράχι δεν θα ξεχάσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο και όσα προσέφερε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο Σιμόν Μιζράχι στο περιθώριο της αναμέτρησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Φενέρμπαχτσε σημείωσε την προφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

"Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας άνθρωπος με τιμή και αξίες. Ήταν ένας άνθρωπος της παράδοσης που αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ και θα τον θυμόμαστε για πάντα. Όταν υπήρχε το σχίσμα με την FIBA και την ULEΒ, μόνο ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι έμειναν στην FIBA. Ήταν δύσκολο να αφήσουμε την FIBA έπειτα από τόσα χρόνια κι έπειτα από έναν χρόνο στην Σουπρολίγκα αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στην EuroLeague για το καλό του μπάσκετ", είπε ο Σιμό Μιζράχι στην κάμερα του Cosmote, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Μαζί με τις ομάδες της EuroLeague κάναμε ό,τι καλύτερο για το μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι αποτελούν τις παραδοσιακές ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έπειτα μαζί με συλλόγους, όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακόις φτάσαμε το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο κορυφαίο επίπεδο. Θα θυμόμαστε όλοι τον Παύλο Γιαννακόπουλο".

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι από την πλευρά του ανέφερε πως "η προσφορά του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι τεράτισ. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον θάνατό. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε συναντηθεί πολλές φορές".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ