EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δεν είναι εύκολη η προετοιμασία"

Σφαιρόπουλος: "Δεν είναι εύκολη η προετοιμασία"
MACCABI TEL AVIV BC / TWITTER

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας και τον τραυματισμό του Ντιμπαρτολομέο.

Σε ρυθμούς προπονήσεων έχουν επιστρέψει οι ομάδες στο Ισραήλ ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος στις 21 Ιουνίου. Ενόψει της επιστροφής στη δράση ο τεχνικός ηγέτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου αναλύοντας τις δυσκολίες που παρουσιάζει η προετοιμασία μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα μακριά από τα παρκέ.

" Δεν είναι εύκολη η προετοιμασία. Καταλαβαίνεται όλοι ότι οι προπονήσεις είναι διαφορετικές. Ο στόχος μας είναι να μείνουν οι παίκτες υγιείς από τον κορονοϊό και βέβαια από τους τραυματισμούς" υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός που είδε πάντως τον Τζον Ντιμπαρτολομέο να τίθεται εκτός μάχης.

Σχολιάζοντας τον τραυματισμό του 29χρονου γκαρντ επισήμανε κάνοντας και χιούμορ: " Θέλουμε όλοι μας να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση. Να ξέρετε το κάνουμε για εσάς, ώστε να βρείτε εκατό ονόματα για να γράφετε. Εμείς βέβαια θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του με τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ