EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Έχουμε πλάνο για να σχεδιάσουμε το μέλλον"

EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πήρε τον λόγο στην ετήσια σύσκεψη των προπονητών της EuroLeague και στάθηκε στην αλληλεπίδραση με τον κόσμο.

Μεταξύ των προπονητών της EuroLeague που συμμετείχαν στην καθιερωμένη ετήσια σύσκεψη (αν και φέτος έγινε με τη μορφή τηλεδιάσκεψης), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ο μοναδικός που βρίσκεται σε... δράση. Η Μακάμπι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις υποχρεώσεις της στη Winner League, με τον έμπειρο τεχνικό να εξηγεί στους συναδέλφους του τη σημασία της αλληλεπίδρασης με το κοινό, αλλά και των πολλών ανοιχτών μετώπων που έχει κάθε προπονητής.

" Οι προπονητές δεν είναι σαν τους παίκτες, είναι υπέυθυνοι για πράγματα όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός παρκέ. Δουλεύουν και εκτός των τεσσάρων γραμμών, σχεδιάζουν την στρατηγική της ομάδας. Είναι πιο περίπλοκο και αυτή τη στιγμή ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Euroleague. Ψάχνουμε νέους τρόπους συνεργασίας για να κάνουμε τη διοργάνωση καλύτερη. Έχουμε πλάνο για να σχεδιάσουμε το μέλλον. Ψάχνουμε λύσεις για να προτείνουμε στους φιλάθλους μερικά πράγματα, ακόμα και στα κομπιούτερ, στα social media. Θέλουμε οι φίλαθλοι μαζί με τις ομάδες της διοργάνωσης να απολαμβάνουν το παιχνίδι" είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ