ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφαιρόπουλος: "Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία της ομάδας"

Σφαιρόπουλος: "Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία της ομάδας"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε σε ισραηλινό κανάλι μετά την πρώτη προπόνηση με την Μακάμπι, υπογραμμίζοντας τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα του Τελ Αβίβ.

Μία ημέρα μετά την πρόσληψή του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ . Αύριο κιόλας (20/11, 19:00) ο Έλληνας τεχνικός θα κοουτσάρει τη νέα ομάδα του στον αγώνα με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της για την δεύτερη "διαβολοβδομάδα" της χρονιάς στην EuroLeague , με αυτό με την Φενέρμπαχτσε (εντός έδρας) να ακολουθεί στις 22/11.

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση γι αυτή την ευκαιρία. Η Μακάμπι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αποτελεί μεγάλη τιμή να είμαι προπονητής της. Έχω καλή ομάδα και πιστεύω σε αυτήν, αλλά και στους παίκτες. Πρέπει να καταλάβουμε τι πρέπει να γίνει και να βγάλουμε την ομάδα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται", τόνισε ο Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις που έκανε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sport5.

"Είπα στους παίκτες κάποια πράγματα για τη φιλοσοφία μου. Ξέρω πως η Μακάμπι είχε έναν σπουδαίο προπονητή. Ο Σπάχια ήταν επιτυχημένος με την Μακάμπι στο παρελθόν, αλλά και με πολλές ομάδες, τον σέβομαι, είναι καλός μου φίλος, αλλά αυτή είναι η ζωή των προπονητών. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αλλάξουμε την νοοτροπία των παικτών και την ατμόσφαιρα. Θα προσπαθήσω να τους "πιέσω" από ψυχολογικής πλευράς και να προσθέσω κάποια πράγματα στην επίθεση και στην άμυνα, ώστε να προσεγγίσουν στη φιλοσοφία μου", συνέχισε ο Έλληνα προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ