EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Σημασία έχουν οι ομάδες, όχι οι προπονητές"

Σφαιρόπουλος: "Σημασία έχουν οι ομάδες, όχι οι προπονητές"

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (7/2, 21:05, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague θα αφήσει στην άκρη τα συναισθήματά, όπως τόνισε και ο ίδιος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σημείωσε τις ιδιαιτερότηες που παρουσιάζει της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Ολυμπιακό (7/2, 21:05, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, στάθηκε στον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά προτίμησε να μην μιλήσει για τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός ότι βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του λαού.

"Είναι ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όλοι ξέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν ποιοτικούς κι έμπειρους παίκτες. Για να νικήσουμε πρέπει να είμασατε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε έξυπνα και καλή άμυνα και να παίξουμε. Είναι καλό το ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και περιμένουμε τους φιλάθλους να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχουν συναισθήματα. Όλοι έχουν συναισθήματα, αλλά στο γήπεδο θα είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο πλάνο μα μας. Δεν ξεχνώ τα καλά χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό, αλλά είμαι περήφανος που είμαι στη Μακάμπι", είπε ο 52χρονος προπονητής στην αρχική του τοποθέτηση, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Βασίλη Σπανούλη:

"Θα προτιμούσα να μην μιλήσω για εκείνον. Σέβομαι τους παίκτες μου και δεν θα είναι καλό για αυτούς. να μιλήσω για έναν παίκτη που προπόνησα στο παρελθον. Φτάσαμε σε δύο τελικούς της EuroLeague, αλλά τώρα είμαι στη Μακάμπι. Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος που ανήκω σε αυτή την οικογένεια".

Επίσης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στον Ντέιβιντ Μπλατ: "Είναι ένας θρύλος και πιστεύω πως θα πετύχει και στην Ελλάδα. Το παιχνίδι, όμως, δεν είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μπλατ. Παίζουν ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι. Οι ομάδες έχουν σημασία και όχι οι προπονητές".

Τέλος, αναφέρθηκε στην άμυνα της ομάδας του λέγοντας πως "στα τελευταία παιχνίδια είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Στα τελευταία δύο ματς α οι αντίπαλοί μας σημείωσαν από 100 πόντους. Δίνουμε έμφαση σε αυτό το κομμάτι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ