Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε ότι συμφωνεί με την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ετοιμάζεται με τη Μακάμπι για το Final Four του πρωταθλήματος του Ισραήλ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί και τα τεκταινόμενα του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό φάνηκε και στην συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο "sport5" του Ισραήλ, όπου κάποια στιγμή κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό.

ADVERTISING

Ο άλλοτε τεχνικός των "ερυθρόλευκων" δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις πάνω στο θέμα. Κι αν και στην αρχή τόνισε πως "το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ξέρουν τι κάνουν και είμαι σίγουρος ότι πήραν την απόφαση έπειτα από πολλή σκέψη", στην συνέχεια όταν ρωτήθηκε αν συμφωνεί με την απόφαση ήταν ξεκάθαρος: "Ναι, συμφωνώ".

ADVERTISING

Ακολούθως μάλιστα ο Έλληνας ρωτήθηκε αν συμφωνεί με μία απόφαση που μπορεί να ρίξει τον Ολυμπιακό στην Α2 και τότε ξεκαθάρισε ξανά τα πράγματα: "Ναι. Κοίταξε, πρέπει να αλλάξουν το καθεστώς στο ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Χρειάζονται να αλλάξουν πολλά πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω".