EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Το πρωτάθλημα του Ισραήλ είναι πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό"

Olympiakos' coach Giannis Sfairopoulos applauds his players during their Final Four Euroleague semifinal basketball match against CSKA Moscow at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Olympiakos' coach Giannis Sfairopoulos applauds his players during their Final Four Euroleague semifinal basketball match against CSKA Moscow at Sinan Erdem Dome in Istanbul, Friday, May 19, 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη της Μακάμπι επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ πως θεωρεί ότι το πρωτάθλημα του Ισραήλ είναι πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται πλέον αρκετό καιρό στο Ισραήλ για να μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχει δει, το πρωτάθλημα του Ισραήλ είναι πιο ανταγωνιστικό από αυτό της Basket League.

O Έλληνας τεχνικός μίλησε στα Ισραηλινά ΜΜΕ μετά τον θρίαμβο της Μακάπι και τη νίκη της με 89-78 στην έδρα Χάποελ Ιερουσαλήν, όπου και έκανε την συγκεκριμένη δήλωση.

Αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως " αξίζαμε τη νίκη και νομίζω πως είναι σαφές πως ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Ήταν ο 5ος αγώνας μας σε 10 μέρες και το διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο Ισραήλ, επειδή η Μακάμπι είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη και το Ισραήλ".

Ακολούθως ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στο επίπεδο του πρωταθλήματος, όπου και τόνισε την μεγάλη διαφορά του σχετικά με το ελληνικό: " Σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Χάσαμε κάποια παιχνίδια επειδή όλοι μπορούν να νικήσουν όλους σε αυτό το πρωτάθλημα. Το ισραηλινό πωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Σε σύγκριση με το ελληνικό θα έλεγα ότι είναι πιο ανταγωνιστικό".

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ