ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπάχια: "Πρέπει να παίξεις καλά 40 λεπτά για να νικήσεις τον Ολυμπιακό"

Σπάχια: "Πρέπει να παίξεις καλά 40 λεπτά για να νικήσεις τον Ολυμπιακό"

Ο Νέβεν Σπάχια παραδέχθηκε τη δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Νέβεν Σπάχια μετά το τέλος της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague σημείωσε τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του, ενώ μίλησε και για τους λαβωμένους Σκότι Ουίλμπεκιν και Τζέρεμι Πάργκο.

"Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Παίξαμε αρκετά καλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όχι τόσο καλά, ώστε να κάνουμε την έκπληξη. Μας δημιούργησαν προβλήματα με τα φάουλ και πήγαν στις βολές. Ήμασταν πιο ώριμοι στο δεύτερο μισό, αλλά δεν ήταν αρκετό. Για να νικήσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να παίξεις καλά για 40 λεπτά και όχι 20 λεπτά", ανέφερε ο Κρόατης κόουτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όσον αφορά τις απουσίες του Σκότι Ουίλμπεκιν και του Τζέρεμι Πάργκο, ο Νέβεν Σπάχια ανέφερε: "Ως προπονητής με μεγάλη εμπειρία ξέρω πως όταν παίκτες όπως ο Πάργκο ή ο Ουίλμπεκιν απουσιάζουν πρέπει να ετοιμάσεις κάτι διαφορετικό. Αυτό το διαφορετικό δεν λειτούργησε για εμάς. Θα είναι δύσκολο για την ομάδα μας από εδώ και πέρα, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Με την απουσία τους υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας και καθοδήγησης. Αν βγάλεις και από τον Ολυμπιακό τον Σπανούλη και τον Γουίλιαμς-Γκος, θα είναι δύσκολο για την ομάδα του να το καλύψει. Το ίδιο ισχύει και για μένα".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ