ΜΠΑΣΚΕΤ

"Στην τελική ευθεία για Σφαιρόπουλο η Μακάμπι"

"Στην τελική ευθεία για Σφαιρόπουλο η Μακάμπι"
EUROKINISSI

O Γιάννης Σφαιρόπουλος και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, ώστε ο Έλληνας προπονητής να να διαδεχθεί τον Νέβεν Σπάχια στην τεχνική ηγεσία της "ομάδας του λαού".

Ο Νέβεν Σπάχια φαίνεται πως μετράει ημέρες στο Τελ Αβίβ, καθώς όλα δείχνουν πως θα απαχωρήσει από τη Μακάμπι. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φέρεται να είναι ο Νο.1 υποψήφιος για να αντικαταστάσησει τον Κροάτη κόουτς και σύμφωνα με την ιστοσελίδα "one.co.il" οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραμγατεύσεις.

Ο GM της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νίκολα Βούιτσιτς φέρεται να είναι αντίθετος στην απομάκρυνση του Νέβεν Σπάχια, αλλά οι ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Ισραήλ φαίνεται πώς έχουν πάρει την απόφασή τους.

Οι διαπραγματεύσεις, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, προχώρησαν αρκετά το Σάββατο (17/11), με την πλευρά του Έλληνα κόουτς να ζητά 500.000€ ανά σεζόν. ΟΙ Ισραηλινοί μάλιστα τονίζουν πως οι δύο πλευρές συζητούν για το διάρκεαι του συμβολαίου, με τη Μακάμπι να θέλει να προβλέπεται μία οψιόν, η οποία θα της επιτρέψει το καλοκαίρι του 2019 να τερματίσει στην συνεργασία.

Θυμίζουμε πως υποψήφιος για αντί-Σπάχια είναι και ο Χοάν Πλάθα, αλλά την παρούσα στιγμή ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θεωρείται το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κρόατη κόουτς.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ