ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Σέσιονς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τέλος ο Σέσιονς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ
AP PHOTO/DAVID TULIS

Στην αγορά για πόιντ γκαρντ βγαίνει ξανά η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς ο Ραμόν Σέσιονς ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στις ΗΠΑ και αποχώρησε από την ομάδα του λαού.

Μόλις δύο εβδομάδες έμεινε στο Τελ Αβίβ ο Ραμόν Σέσιονς, καθώς σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Μακάμπι το μεσημέρι της Τρίτης (20/11) αποχαιρέτησε την ομάδα για να γυρίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ με τα 11 χρόνια θητείας στο ΝΒΑ έπαιξε στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης (11 πόντοι, 4/7 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 3/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος, 12 ranking σε 23:19) και σε εκείνο με τη Γκραν Κανάρια (7 πόντοι, 1/7 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη, 5 ranking σε 16:56), δεν βρήκε μάλλον τον ρόλο που ήθελε και μετά την πρόσληψη του Γιάννη Σφαιρόπουλου αποφάσισε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σέσιονς είχε καλύψει το κενό του τραυματία Τζέρεμι Πάργκο. " Ευχαριστώ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Της εύχομαι καλή τύχη, θα παρακολουθώ την πορεία της" σχολίασε κατά την αποχώρησή του από το Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ